Hoe gaat het in zijn werk?

Cheap Payroll neemt de medewerkers van uw bedrijf in dienst, inclusief de daarbij behorende verantwoordelijkheden en we regelen de complete personeels,- salaris- en arbo administratie. We onderhouden contact met de Belastingdienst, UWV, pensioenfonds en verzekeraars, verzorgen arbeidsovereenkomsten en signaleren en implementeren CAO- en wetswijzigingen. U geeft de gewerkte uren van uw werknemers door en wij verzorgen de rest. Zo eenvoudig is het.

Voor deze diensten brengen wij per dag € 1,- per personeelslid oftewel € 31,- per maand in rekening. Verdere kosten of addertjes onder het gras zijn er niet. Dus bruto salaris, werkgeverslasten, pensioenpremies, ziekteverzuimverzekeringen, reserveringen voor feest- en vakantiedagen en vakantiegeld, brengen wij aan u 1 op 1 in rekening.

Wij sturen u een factuur met een uitgebreide specificatie over hoe en wat en wanneer te betalen. U kunt de loonbelastingen betalen op onze G-rekening. Zo bent u ervan verzekerd dat de afdrachten plaatsvinden en is een inlenersaansprakelijkheid niet mogelijk. Onze facturatie bestaat uit 3 onderdelen: 1) Netto salarissen: deze bedragen dienen bij ons te zijn bijgeschreven één dag voor de afgesproken datum salarisbetaling aan de werknemers. 2) Ingehouden loonbelastingen en overige premies: deze bedragen dienen bij ons te zijn bijgeschreven 30 dagen na de loonperiode. 3) Kosten Cheap Payroll: (€ 1,- per dag per werknemer) facturatie begin van de maand, betaling binnen 5 dagen na factuurdatum.

Wij werken samen met een factoringmaatschappij. Na acceptatie is een betalingstermijn van maximum 90 dagen mogelijk. Uiteraard brengen wij u deze kosten 1 op 1 in rekening. Ook bestaat de mogelijkheid om de BTW te verleggen.

Iedere maand ontvangen de medewerkers een digitale loonstrook. Rechtstreeks van ons en uiteraard het salaris op de afgesproken dag. Voor vragen kunnen ze op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur per app, mail of telefonisch contact opnemen met Cheap Payroll. Onze helpdesk is snel, betrokken en zeer deskundig.

Samenwerken met Cheap Payroll betekent terugvallen op een compleet ingerichte afdeling personeelszaken. Onze Payroll Specialisten zijn uitstekende ondernemers met ervaring. Daarnaast maken zelfstandige juristen, boekhouders en loonadministrateurs onderdeel uit van onze backoffice. Kiest u voor Cheap Payroll, dan weet u zeker dat u goedkoper uit bent dan elders!