Waarom Cheap Payroll?

óók voor payroll bedrijven!

Cheap payroll kan zeker interessant zijn voor collega payroll kantoren en uitzend bureaus of andere dienstverleners die hun juridische werkgeversrisico willen verplaatsen. Salarisadministratie en betalingen blijven bij de klant zelf. Dus enkel de juridische werkgeverschap nemen we over. Dit kan bijvoorbeeld worden ondergebracht in een nieuwe B.V. die enkel gebruikt wordt door de klant. Wij zijn flexibel en hebben kennis van wat de mogelijkheden zijn in de markt. Tenslotte zijn wij ervaren crisismanagers die in deze tijd de handvatten hebben die nodig zijn om gezond te overleven. 

tot eind december uitstel voor deel loonkosten

Cheap Payroll geeft u de ruimte om tot eind december 2020 de werkgeverslasten te betalen. Uiteraard melden we iedereen gewoon aan en doen daar aangifte van. Maar zoals we eerder schreven, we zijn ervaren crisismanagers dus uitstel in deze tijd tot einde van het jaar is een handeling die wij met onze ogen dicht kunnen doen. Wat nu belangrijk is dat ondernemend Nederland overeind blijft. Cash is King, kosten moeten verlaagd worden, netto salarissen moeten worden uitbetaald, leveranciers die betaald moeten worden. Er is gewoonweg even geen ruimte bij vele ondernemers. 

de gróótste juridische werkgever

Cheap Payroll streeft er naar om de grootste juridische werkgever van Nederland te worden. Dit heeft als voordeel dat je gezamenlijk veel meer voor elkaar krijgt. Werkgever is een groot woord want wij willen alleen juridisch het risico van een werkgever lopen. De echte werkgevers zijn onze klanten. Wij willen dit doel bereiken door transparant te zijn. Onze enige verdiensten in deze constructie is dat we €1,- per werknemer verdienen per dag en de massa telt. Door 1 op 1 alle kosten door te berekenen aan onze klanten zijn de kosten te overzien. U weet altijd waar u aan toe bent bij Cheap payroll!

wij kunnen véél méér betekenen

Er zijn vele vormen om de juridische werkgever van uw werknemers te worden. Wij kunnen een B.V. oprichten en deze op ons adres plaatsen en onder onze entiteit hangen. U of uw boekhouder kunnen dan zelf de salarisadministratie voeren, betalingen naar de werknemers, afdrachten, aangiften alles is bespreekbaar. Belangrijkste is dat u niet de juridische werkgever bent maar wij. Zo heeft u wel de voordelen maar niet de angsten! Komt het voor dat er even geen ruimte in kas is om de afdrachten richting belasting tijdig te voldoen, laat het ons weten. Wij zijn wat gewend en 3 maanden ruimte creëren is peanuts!